امروز ۲۵ ام آذر ۱۳۹۸ ساعت ۶:۳۳ ق.ظ
رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: دست کارگر یک هتل بر اثر بی احتیاطی در چرخ گوشت گیر کرد.
image_print

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ دکتر پیمان صابریان درباره جزئیات گیر کردن دست کارگر در چرخ گوشت گفت: این حادثه حدود ساعت ۲۱:۳۴ (۲۹ خرداد) به علت بی احتیاطی و رعایت نکردن موازین ایمنی کارگر در داخل آشپزخانه هتلی در ونک رخ داد.

دکتر صابریان با بیان اینکه عوامل اورژانس ۱۱۵ بلافاصله با یک دستگاه آمبولانس در محل حاضر شدند، تصریح کرد: این حادثه منجر به مصدومیت کارگر شد که توسط عوامل آتش نشانی قسمتی از چرخ گوشت جدا شد و پس از انتقال وی به بیمارستان امام خمینی(ره) ادامه مراحل جداسازی در بیمارستان صورت پذیرفت.

عضو می شم

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.